Casa Costa- Foru se deschide timp de o luna

dincolo de fatade casa costa foru

Toamna asta vine cu vesti minunate pentru vanatorii urbani! ^_^

Prima veste – si cea mai mare – este ca echipa din spatele proiectului Dincolo de Fatade va deschide publicului larg o veche casa boiereasca, aflata pe Dealul Patirarhiei (prima zona de promenada din Bucuresti): Casa Costa-Foru. Si prin “deschis” inseamna ca timp de o luna, de pe 17 septembrie pana pe 15 octombrie, cei curiosi si cei interesati ii vor putea trece pragul si vor putea asista la diversele evenimente culturale care o vor anima.

De ce se va deschide?

Casa Costa-Foru este un spatiu socio-cultural alternativ bucurestean revitalizat prin implicarea comunitatii: voi, cei interesati a (re)descoperi orasul. Credem ca vietile trecute ale orasului merita repovestite prin explorarea si reinterpretarea spatiilor cu valoare arhitecturala, istorica si sociala ce stau astazi uitate, pentru ca lectura acestora ca exercitiu urban este accesibila fiecaruia dintre noi si creeaza o legatura afectiva cu orasul in care traim.”

Programul il gasiti aici (dati Join si Share, vorba aceea, caci merita!), fotografii dinauntru gasiti pe pagina de Facebook a casei iar povestea deschiderii ei o gasiti aici. Si neaparat sa-i faceti o vizita! Macar pentru caloriferul de inceput de secol 20 de la etaj daca nu pentru pardoseala de la parter. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *