Pregatiri pentru Vanatoarea arhitecturala nr 6

Precum știți, precum nu știți, primăvara avem o nouă Vânătoare de comori arhitecturale, în care descoperim un nou cartier bucureștean. În 2012, pe vreme asta, eram în Cotroceni. În 2013 a fost zona Batiștei iar în 2014 Lascăr Catargiu. Dacă mai adunăm și Vânătorile de toamnă, iese că acum, sâmbătă, 23 mai, are loc a șasea ediție a Vânătorii de comori arhitecturale! 🙂 (La muuulți aaani!)

Între timp ne-am mutat la casă nouă (a se înțelege că există acest domeniu web doar al ei), avem logo nou – ta-daaaaaaaaaa! – și am fost invitați la ziua de naștere a Revistei Arhitext, care împlinește 25 de ani (și multe multe ediții) și se aniversează printr-un iarmaroc creativ, eveniment colateral din cadrul Romanian Design Week.

afis_Arhitext_WEB

Ce se întâmplă mai exact într-un iarmaroc creativ? Se descoperă “noi perspective asupra arhitecturii prin joc şi joacă, educaţie, design, grafică, film, muzică, călătorii etc., intersectând opiniile arhitecţilor cu cele ale altor creativi, pentru a clarifica spectrul larg de implicaţii şi roluri ale arhitecturii în societatea contemporană.”

Deci, pe lângă faptul că va fi Vânătoare, toata ziua v-o puteți umple cu arhitectură și design! ^_^ Puteți consulta bunătate de program aici.

balcon Bucuresti

Dar să revenim la oile noastre. Adică comorile noastre. Adică înscrierile se fac până diseara, la ora 23.00. Aici. Îți trebuie 2-3 prieteni, o cameră foto, încălțăminte comodă și curiozitate. Și dacă nu ai echipă, te poți înscrie, în același formular – trebuie doar să bifezi opțiunea de vreau echipă. Mai avem oameni fără țară echipă, deci o să vă facem cunoștință, poate faceși un triumvirat, ceva, și cuceriți lumea. Sau premiile.

Și apropo de premii. Suntem foarte bucuroși să îi avem la această ediție alături de noi pe Dincolo de fațade, d’Oro Tea, Fundația Calea Victoriei, Books Express, Sunday Bagels și, bineînteles, Revista Arhitext. Mulțumiri și celor care ne-au ajutat să ducem vestea mai departe: Metropotam, Orașul Meu, România pozitivă.

Dacă sunteți pregătiți, vă așteptăm să adunați mai multe comori decât celelalte 24 de echipe înscrise și să descoperiți cartierul Griviței. Ups! Cred că tocmai am anunțat unde va fi Vânătoarea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *