O toamnă cu trei vânători

O vorbă din popor zice că toamna se numără bobocii. Noi numărăm Vânătorile de comori arhitecturale și ne ies trei la număr. 🙂

Prima e duminică, pe 18 septembrie și începe la 16.30. În București, în cartierul armenesc.
Asta a fost prima noastră Vânătoare și la cererile unora dintre voi, am zis să o reluăm. Da, în mare parte e aceeași de acum 5 ani, deci e pentru cei care au prins valul mai încolo. Și pentru nostalgici. Și pentru cei care au chef de o plimbarică la ceas de seară.
Taxa de participare e de 30 de lei de persoană, înscrierile se fac până joi la 23.50, completând formularul de aici (https://goo.gl/forms/9Seqs700viaJdgvp1)
Dacă ai întrebări, dă-ne un reply

Sâmbătă, 24 septembrie, facem o nouă Vânătoare la Câmpulung Muscel. O excursie de-o zi mai bine zis, căci o să avem parte și de un tur ghidat prin oraș, de 2 vile-muzeu vizitate ( ambele mici bijuterii arhitecturale) șiiiii…de o Vânătoare, bineînteles.
Taxa de participare e de 200 de lei de persoană și include transport din București (și retur), masa de pranz, intrări obiective, ghidaje (ce ar fi vizitarea unui loc fără să-i afli și poveștile?) și materiale de treasure hunt. Cei care au participat la Vânătoarea din mai, din zona Dacia – Icoanei, beneficiază  de un preț special.
Înscrierile se fac completând formularul de aici (https://goo.gl/forms/jL5hffolEXoEvG9m2)
Daca ai întrebări, dă-ne un reply

Și ar fi Vânătoarea arhitecturală din toamnă, care are loc pe 22 octombrie, tot într-o sâmbătă.
Dăm drumul la înscrieri la sfârșit de septembrie, când ne hotărâm și asupra cartierului. Pe care nu-l vom comunica decât în ultima clipă – ca de obicei. 🙂

PS: Vitrina din imagine este din București, din centrul vechi. Partea dinspre Piața Națiunilor Unite. Te las să o descoperi singur. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *